Beauty Supps

Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft.

Deze supplementen zijn bio-identiek en worden door de ingrediëntsamenstelling direct opgenomen door het lichaam. 

 

Ze bevatten waardevolle ingrediënten als vitamine C en hyaluronzuur. Deze zorgen voor de vorming van collageen, wat de huid verstevigt. Bent u ook benieuwd hoe je het beste een gezonde huid kunt krijgen en behouden. Wij zullen u helpen om dit resultaat te bereiken!

 

Beautysupps 23 11 2017
 
(tijdens de opleidingsdag ''beautysupps'')
 
Beauty Supps
 
  • De specifieke beautysupplementen adviseren wij als aanvulling op uw dagelijkse voeding en huid verzorging.

De supplementen zijn Bio identiek en worden direct door het lichaam opgenomen. Beauty Supps is ontwikkeld door een Nederlands team met o.a. een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet en doen binnen hun organisatie zelf ook onderzoek naar ingrediënten en hun werking.

 

Waarom en wanneer?

Uit een onderzoek in de V.S. is gebleken dat de voedingswaarden in ons voedsel in een periode van 50 jaar sterk is afgenomen, vooral in groente, fruit en vlees. Wanneer wij volgens de ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) eten, opgesteld door de Nederlandse Gezondheidsraad, krijgen wij voldoende voedingsstoffen binnen om ''niet grieperig te worden''.

In de praktijk blijkt dat wij toch niet altijd voldoende van de geadviseerde voedingsstoffen eten, vaak door de drukte van ons dagelijks leven. Waardoor er minder huidverbeterende resultaten zichtbaar zullen zijn. De voedingsstoffen gaan uiterraard eerst naar onze vitale organen.

Iedereen kent wel de momenten waarop de behoefte ontstaat:

  • Gezonder te eten
  • Gezonder te levenen
  • Een huid met verbetering op langere termijn
  • Een gezonde huid krijgen, en onderhouden.

Dit kan een moment zijn om voor supplementen te kiezen.

Educatie 
 
Donderdag 23 november hebben wij een intensieve educatie dag gehad!
Bij Skincare Center & Luxury Domburg vinden we educatie erg belangrijk.
 
De specifieke beautysupplementen zullen wij adviseren als aanvulling op uw dagelijkse voeding en huid verzorging.
Deze supplementen zijn Bio identiek en worden direct door het lichaam opgenomen.
 
Ze bevatten waardevolle ingrediënten als vitamine C en hyaluronzuur, deze zorgen voor de vorming van collageen, dat de huid verstevigt.
Bent u ook benieuwd hoe je het beste een gezonde huid kunt krijgen en behouden. Wij zullen u helpen om dit resultaat te bereiken!